×

Interieurbeplanting

Uw klanten verwachten van u een compleet product. Daarom bieden wij op onze beurt u een compleet programma van planten, potten, accessoires zoals substraat en watermeters, en zelfs een opplantservice. Doordat wij grondplanten leveren in substraatsystemen, ontstaat een prijstechnisch zeer aantrekkelijk product met de nodige flexibiliteit in de verzorging.

Bovendien bent u met uw opdrachtgever welkom op ons bedrijf, waar één van onze groenspecialisten u op verzoek begeleidt in de keuze van de beplanting. Tegelijk zorgen wij dat logistiek net zo soepel verloopt alsof u de order zelf uitlevert. Desgewenst inclusief bak en volledig opgemaakt. Belangrijke toegevoegde waarde die uw omzet en marge interessant kan verhogen.

Opplantservice

Wij beplanten onze planten voor u op substraat inclusief watermeter. Opplant Snellere levertijden en de hoge operationele kosten die er gemaakt worden in de markt om de plant en bak te combineren, motiveerden ons een professionele beplantings, verzend- en inpakafdeling op te zetten voor onze klanten. We leveren het eindproduct aan onze klanten.

Groene Wanden

Wand- en gevelbeplanting is een van de fraaiste groenproducten met architectonische allure. De schitterende decoratieve en representatieve waarde springt direct in het oog. Maar ook in functioneel opzicht heeft een groene wand sterke troeven in handen. Bijvoorbeeld in de rol van innovatieve scheidingswand met natuurlijke temperatuur- en geluidsisolatie, die door het grote groenoppervlak actief bijdraagt aan een gezonde luchtkwaliteit.

De voordelen van groene wanden:

  • Levende kunst
  • Natuurlijk ontspannend
  • Gezond binnenklimaat
  • Geluiddempend
  • Thermo-isolerend
  • Individuele vormgeving
  • Volautomatische bewatering